Politiikka politiikkaan

Kyllä – lähden ehdolle eduskuntaan! Tässä ajassa kaipaamme rohkeita ja asiantuntevia politiikkoja, jotka tarttuvat eriarvoisuuden ja ilmastonmuutoksen torjuntaan vakavasti ja ymmärtävät, että nämä asiat ratkaistaan ennen kaikkea politiikan kautta.

Haluan palauttaa politiikan politiikkaan ja luoda toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Toivo syntyy siitä, että toimimme aktiivisesti yhdessä ilmastonmuutoksen torjumiseksi niin politiikassa kuin kansalaisyhteiskunnassakin.

Suomi on Sipilän aikana kokenut kovia takaiskuja, kun hallitus on tietoisesti lisännyt eriarvoisuutta massiivisten koulutusleikkausten ja pienituloisia kurittavien säästöjen kautta. Haluan olla mukana rakentamassa yhteiskuntaa, joka satsaa koulutukseen, ihmisten perusturvaan ja hyvinvointiin, julkisiin palveluihin ja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Joka suojaa myös itsensätyöllistäjiä, freelancereita sekä määräaikaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Joka tarjoaa työtä ja hyvinvointia.

Juuri nyt on tilaus vasemmistolaiselle poliittiselle vaihtoehdolle. Liikkeelle, joka nostaa tavallisten ihmisten asiat, demokratian, ihmisoikeudet ja tasa-arvon politiikan keskiöön.

Tule mukaan tähän liikkeeseen!

Laitathan minulle viestin ([email protected]) #veronika2019